Megnyílt új, nemzetközi lóklinikánk és fogászati, fejsebészeti centrumunk!


Telefon: 30/300 49 14, 30/647 99 76

Email: hevesia@pannonlogyogyasz.hu, info.plsz99@gmail.com

Cím: 7400 Kaposvár, Tinódi L. S. u. 2.

 


Szállítási információk

 

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve, tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy 2013. július 1-től, a vonatkozó miniszteri rendelet alapján, Magyarországon is bevezetésre kerül a megtett úttal arányos, elektronikus díjszedési rendszer. A díjfizetési kötelezettség a GLS Hungary Kft-t is érinti. Ennek alapján, a jelzett időponttól a felszámított e-útdíj értékét belföldi csomagok esetén kilogrammonként bruttó 7,- Ft-ban határozta meg a GLS Hungary Kft, mely a mindenkori csomagszállítási díjjal együtt kerül  kifizetésre.

 

A kiszállításokat a GLS futárszolgálat teljesíti.

A termékek, küldemények kiszállítását Magyarország területére vállaljuk, futárszolgálattal.

Díjszabás belföldi csomagszállításra

Súlykategória/Utánvét összege 10.000.- Ft-ig 20.000.- Ft-ig 50.000.- Ft-ig
10 kg-ig 1.911.- Ft 2.130.- Ft 2.419.- Ft
15 kg-ig 2.492.- Ft 2.710.-Ft 3.000.- Ft

Ingyenes házhozszállítás: 50.000.- Forint feletti (Áfá-t is tartalmazó összeg) vásárlás esetén.

Kérjük, hogy rendelésekor munkaidőben (hétköznap 8.00-16.00 h között) elérhető szállítási címet szíveskedjen megadni. Amennyiben a futár nem találja Vevőt a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján telefonon kérhet másodszori kézbesítést 5 napon belül. Amennyiben az értesítés ellenére nem keresi a küldeményt, újabb kiszállítás nem történik, hanem a megrendelt termék visszaszállításra kerül a webshopba.

Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendeléskor lehetőleg mobiltelefon számot vagy munkaidőben elérhető közvetlen vezetékes telefonszámot szíveskedjen megadni.

A gyors, pontos kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és lehetőleg minél több telefonos elérhetőséget tüntessen fel.

Amennyiben egyéb kívánsága lenne a rendeléssel, szállítással, fizetéssel kapcsolatban, kérjük, megrendeléskor a megjegyzés rovatban feltüntetni szíveskedjen, lehetőségeinkhez képest teljesítjük azokat.

Kérjük, hogy a terméket kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a terméken, termékeken sérülést észlel, illetve a küldemény hiányos, úgy kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a terméket.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben kérdése merül fel a vásárlással vagy a kiszállítással kapcsolatban, az cortaflex@cortaflexha.hu e-mail címen vagy a +36 30 647 9978 telefonszámon érdeklődhet Ügyfélszolgálatunknál munkanapokon 9.00-17 h között.

Tájékoztatjuk, hogy kizárólag interneten, faxon vagy telefonon történő megrendeléseket tudunk elfogadni és teljesíteni.

 

Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben

Postacím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

Klinika: Kaposvár, Tinódi L. S. út 2. Cseri Major.

 

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és
Rehabilitációs Szolgálat