Pannon Lógyógyászati Kft. pályázati részvétele

Projekt címe: Innovációs fejlesztés a Pannon Lógyógyászati Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 10.817.400,- Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 65%

A projekt befejezési dátuma: 2014.08.23.

Projekt azonosító száma: GOP-1.3.1-11/C-2012-1358

 

 

A GOP-1.3.1-11/C pályázati kiírás keretében a Pannon Lógyógyászati Kft-nél ismételten új eszközök beszerzésére került sor. A fejlesztés célja újszerű technológiák alkalmazása, újszerű szolgáltatások bevezetése volt. Cél volt, hogy a cég műtéti kapacitása bővüljön, illetve műtétbiztonsága fejlődjön, továbbá hogy a Kft. bővítse a képalkotó diagnosztikai lehetőségeit és fogászati ellátási kapacitását.
A műtéti biztonság növeléséhez szükséges beszerzendő eszközök az LAVC-2000D altatógép új isoflurán párologtatóval, valamint a Snell pneumatikus emelhető műtőasztal. A fogászati ellátásra vonatkozó várakozási idő csökkentését szolgálja egy új, jelenleg legmodernebb elektromos fogászati eszköz beszerzése (HDE PRO_MAL2 Ló fogreszelő készlet). A DP-50Vet ultrahang készülék két fejjel történő megvásárlása nagyon fontos szerepet játszik a shock wave-vel történő kezelések alatti és utáni minőségi képalkotó diagnosztikában. A teljes hasűri kulcslyuk technikai képalkotó diagnosztika és terápiás lehetőségek elérése érdekében az ország első ló laparoszkópiás diagnosztikai és terápiás szettjét (Karl Storz laparoszkópos sebészeti alapszett – ló) vásárolta meg a cég. Ezzel a berendezéssel a ló teljes hasi testüreg rendszere elérhetővé válik minimál invazív módon, amely szolgáltatásokra egyedülálló lehetőségét tekintve, a hazai piac mellett Horvátországból és Szlovéniából is komoly igény mutatkozik. Beszerzésre került még a laparoszkópiás szetthez szigorúan tartozó, speciális, hosszú ló hasűri diagnosztikára alkalmas laparoszkópos optika a hozzá tartozó speciális hosszú fénykábellel (Standard laporocopos optika-szett fénykábellel), mely a képalkotó diagnosztikai és terápiás lehetőség bővítését szolgálja.
Mindezen technikai fejlesztések következtében a jelenlegi munkavállaló tevékenységének nagy része (80%) a megvalósítást követően a projekthez kötődik (pl. új eszközök beüzemelése, klinikai tevékenység közbeni alkalmazása, szakmai kapcsolattartás és tájékoztatás a jelenlegi klientúra és a potenciális, új ügyfelek irányába, stb.).
Összességében a fenti fejlesztéssel egy európai színvonalú, Mo-n egyedülálló, megkérdőjelezhetetlen minőségű lóegészségügyi fejlesztés valósult meg.

Asszisztenst és lovászt keres a Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat

További információ...

Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

2 in 1: TÁMOGASSA SAJÁT KEDVENCE EGÉSZSÉGÉT ÉS A KUTYATÁR EGYESÜLET VÉDENCEIT
Mit szólna, ha egyszerre segíthetne saját kutyáján, miközben egy jó cél érdekében elesett állatok mentését is támogatja?
Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben

7400 Kaposvár,            

Guba Sándor u. 40.

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

kummerl@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat