Nagy Kristóf Benjámin

Felsőfokú szakképesítést szereztem 2017-ben a Kaposvári Egyetem, Agrár- és Környezettudományi Karán Állattenyésztő mérnök-asszisztens (ménesgazda) szakán. Szakmai gyakorlatomat a Pannon Lovasakadémián, a Lázár Lovasparkban és a Kassai lovasíjász Iskola - Szmrecsányi Törzsében töltöttem, ahol a szakdolgozatomat is írtam a lovasíjászatra használt ló kiképzéséről. Tagsággal és rajtengedély vizsgával 2014 óta rendelkezem a Kassai Lovasíjász Iskola - Szmrecsányi Törzsében, 2016-ban pedig sikeres OKJ-s lovasedzői vizsgát tettem.

 

Asszisztenst és lovászt keres a Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat

További információ...

Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

2 in 1: TÁMOGASSA SAJÁT KEDVENCE EGÉSZSÉGÉT ÉS A KUTYATÁR EGYESÜLET VÉDENCEIT
Mit szólna, ha egyszerre segíthetne saját kutyáján, miközben egy jó cél érdekében elesett állatok mentését is támogatja?
Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben

7400 Kaposvár,            

Guba Sándor u. 40.

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

kummerl@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat