Kummer Luca Laura

Okleveles Állattenyésztő mérnök (MSc) diplomámat 2013-ban vettem át a Nyugat-magyarországi Egyetem mosonmagyaróvári Karán. Ezt követően kezdtem el PhD-fokozatom megszerzését a lovak neonatológiájának témakörében. Kutatásaimat hazai és külföldi ménesekben egyaránt végeztem: tanulmányaim során az elnyert ösztöndíjaknak köszönhetően jutottam ki gyakorlatra az USA-ba, több ízben Belgiumba,  Németországba, Franciaországba és Szaúd-Arábiába. A Magyarországi Arablótenyésztők Egyesületével 2013 óta szoros kapcsolatot ápolok, arab telivér és akhal-teke lovak kiállításokra való felkészítésével és felvezetésével is foglalkozom nemzetközi porondon. Legutóbb 2016 szeptemberében a csehországi Akhal-teke Európa Bajnokságon Best of show és Reserve Champion díjakat nyert el az általam prezentált két ló, valamint a közös munka folyományaként megkaptam a Best Handler díjat is. A PLSZ csapatának tagjaként részt vállalhatok a lovak gyógyításában, amely gyermekkorom óta egyik nagy álmom volt.
 

Asszisztenst és lovászt keres a Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat

További információ...

Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

2 in 1: TÁMOGASSA SAJÁT KEDVENCE EGÉSZSÉGÉT ÉS A KUTYATÁR EGYESÜLET VÉDENCEIT
Mit szólna, ha egyszerre segíthetne saját kutyáján, miközben egy jó cél érdekében elesett állatok mentését is támogatja?
Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben

7400 Kaposvár,            

Guba Sándor u. 40.

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

kummerl@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat