Horváthné Salamon Bernadett Mónika

2003-ban végeztem a Pannon Lovasakadémia Mezőgazdasági Szakközépiskola Informatikus tagozatán. Gyermekkorom óta körülölelt az állatok, de legfőképp a lovak szeretete, 15 éves koromtól kezdve már büszke lótulajdonos lehettem. 2009-től fogva több, mint öt évig vettem részt a kaposvári Csiky Gergely Színház munkájában, de a lovak iránti vonzalmam ekkor sem hunyt ki. Hobby szinten folyamatosan lovagoltam, edzésekre jártam. 2015-ben a bőszénfai hidegvérű ménesben önkénteskedtem, ahol sokat foglalkoztam a lovak viselkedésével, s a természetes lóidomítás alapjait is elsajátítottam. Ennek nagy hasznát veszem most, hiszen a Pannon Lógyógyászathoz érkező számtalan habitusú, múltú, érzékenységű lóval is sikerül szót értenem, így megkönnyítve azok kezelését és gyógyulását. 2016 óta erősítem a csapatot asszisztensként, így a munkám és a hobbim legnagyobb örömömre összefonódott!

 

Asszisztenst és lovászt keres a Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat

További információ...

Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

2 in 1: TÁMOGASSA SAJÁT KEDVENCE EGÉSZSÉGÉT ÉS A KUTYATÁR EGYESÜLET VÉDENCEIT
Mit szólna, ha egyszerre segíthetne saját kutyáján, miközben egy jó cél érdekében elesett állatok mentését is támogatja?
Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben

7400 Kaposvár,            

Guba Sándor u. 40.

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

kummerl@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat