Sebészeti lézer beszerzése a Pannon Lógyógyászati Kft-nél

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1.937.320,- Ft.

A GOP-2.1.1-10/A pályázati kiírás keretében a kaposvári Pannon Lógyógyászati Kft-nél új eszköz beszerzése történt. Az eszköz - 1 db BIOLITEC AG Ceralas D25 mikroprocesszor vezérelt sebészeti lézer - beszerzése a németországi székhelyű Biolitec AG-től valósult meg. Ez az orvosi lézer vérzésmentes sebészeti beavatkozást tesz lehetővé. Biostimulatív hatásának köszönhetően gyors szöveti regenerálódást, valamint szinte hegmentes gyógyulást eredményez a gyógyászatban. A sebészeti beavatkozás technikai háttere miatt a posztoperatív szakaszban az egyéb műtéti eljárásokhoz képest jóval komfortosabb közérzetet biztosít a beteg számára. A lógyógyászat területén országosan egyedülálló eszköz sebészeti és biostimulatív beavatkozásokra egyaránt lehetőséget ad.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
7400 Kaposvár, Guba S. u. 40.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
MAG . Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1139 Budapest, Váci út 83., Center Point 2. irodaház; 1539 Budapest, Pf. 684.

www.nfu.hu - www.nfu.hu/szervezetunk - www.magzrt.hu

Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben

7400 Kaposvár,            

Guba Sándor u. 40.

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

kummerl@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat