Megnyílt új, nemzetközi lóklinikánk és fogászati, fejsebészeti centrumunk!


Telefon: 30/300 49 14, 30/647 99 76

Email: hevesia@pannonlogyogyasz.hu, info.plsz99@gmail.com

Cím: 7400 Kaposvár, Tinódi L. S. u. 2.

 


Elektromos fogápolás (fogászat)

A lovak megfelelő közérzetének és kondíciójának egyik nagyon fontos eleme és mércéje a fogak állapota. A rutin - bizonyos időközönkénti (6-8 havonta) - fogászati ellenőrzés, illetve ellátás jelentősen hozzájárul a lovak mindennapi munkakedvének megtartásához. Jó fogak nélkül a takarmányfelvétele és hasznosítása nagyban romlik. A nem megfelelően kopott fogak könnyen felsértik a száj nyálkahártyáját, illetve a nyelvet. Fájdalmas, kellemetlen érzést okozva ezzel az állatnak. 
Néhány tünet, amire nem árt figyelni: Súlyvesztés, takarmány szórása evés közben, nehézségek rágás közben, ellenszegülés munka közben.
A rutin fogászati ellátás segít megőrizni a lovak fogainak jó egészségi állapotát, és lehetőség van az esetlegesen felmerülő rendellenességek időbeni orvoslására.
Javasolt a lovak fogait állatorvossal 6-8 havonta ellenőriztetni, és évente megreszelni. A PLSZ-nél dolgozó állatorvosok örömmel állnak rendelkezésére elektromos fogápoló berendezéssel, valamint szükség esetén eltávolítják a hibás fogat (farkas- és egyéb fogak eltávolítása).

Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben

Postacím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

Klinika: Kaposvár, Tinódi L. S. út 2. Cseri Major.

 

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és
Rehabilitációs Szolgálat