Bejelentkezés

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben.

 Amiben a Cortaflex más


 

Megnyílt új, nemzetközi lóklinikánk és fogászati, fejsebészeti centrumunk!


Telefon: 30/300 49 14, 30/647 99 76

Email: hevesia@pannonlogyogyasz.hu, info.plsz99@gmail.com

Cím: 7400 Kaposvár, Tinódi L. S. u. 2.

 


Webáruházunkban átutalással is fizethet!
Bankszámlaszám: 10403909-49574851-50551014
Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat Kft.


 

 

MINDEN TERMÉK DOPPINGTISZTA

 

 

 

Equine Amerika termékek

Az Equine America nevű céget egy aikeni (Dél-Karolina, USA) férfi, Bruce Snipes alapította 40 évvel ezelőtt.

A cég ezt az elmúlt negyven évet azzal töltötte, hogy kifejlesztett egy a lovak, kutyák, macskák és emberek számára nagy segítséget jelentő természetes táplálékkiegészítő termékcsaládot. Emellett elsőként alkalmaztak elektrolitokat, illetve biotint lovak takarmánykiegészítésére.

Különösen egy termék, a Cortaflex, amely mind az USA-ban, mind az Egyesült Királyságban 3 év alatt a legfőbb készítménnyé vált a kemény munkát végző ízületek hathatós regenerációjának elősegítésében. A legutóbbi erre vonatkozó vizsgálatokat a Michigan State University, College of Veterinary Medicine végezte. bizonyították, hogy a Cortaflex két héten belül érdemi pozitív változást képes kiváltani. Ezen kívül a Cortaflex megkapta az Év terméke díjat a legfontosabb független teszt magazintól, a Horse Journal-tól, amely a Buteless-t - a saját területén - a leghatékonyabb készítménynek ismerte el.

Egy másik készítmény a Cortaflex HA - Cortaflex és hialuronsav kombinációja- is kiemelkedő jellemzést kapott a forradalmian új formula miatt.

Cortaflex

Azon takarmány kiegészítők etetése, melyek hatása bizonyított, segíthetnek az egészséges ízületi funkció megtartásában és az ízületi nedv fiziológiás állapotának helyre állításában. A Cortaflex a szervezet összes ízületének még kemény tréning esetén is megfelelő védelmet biztosít. Alkalmazásával a szervezet optimális mértékben jut hozzá az ízületek fájdalommentes mozgékonyságának javításához, az ízületi nedv képzéséhez és a teljesítmény javuláshoz szükséges táplálóanyagokhoz.

Több, mint kondroitin és glükózamin

A Cortaflexet azon elgondolás alapján fejlesztették, hogy a kisebb molekulatömegű anyagok jobban felszívódnak, mint a nagyobbak. Ezért tartalmazza a Cortaflex a kondroitin és a glükózamin kisebb, aktív molekuláit- a glutamint, glükuronsavat, glutaminsavat, prolint, glicint- így össze sem téveszthető és hasonlítható más takarmány kiegészítőkkel, melyek a nagy molekulatömegű anyagokra épülnek.
A Cortaflex- a világ elsőszámú vény nélkül kapható (OTC) takarmány kiegészítője, amely hialuronsavat is tartalmaz.

Hialuronsav

A hialuronsav az egyik legfontosabb komponense az ízületi nedvnek, és az ízületek felszínét borító porcszövetnek. Ez a molekula felelős az ízületi porc rugalmasságáért, vízháztartásáért, a rázkódás elnyeléséért és az ízfelszínek mozgáshoz szükséges kenéséért.

Klinikai vizsgálat

A Cortaflex az egyetlen olyan ízületi regenerációt támogató takarmány kiegészítő lovak számára, mely jelentős eredményeket tudott elérni a hátulsó lábtőízületek szimmetrikus mozgásának javításában lovakon. A vizsgálatokat a Michigan State University, College of Veterinary Medicine végezte. Ezen kísérletek során olyan fejlett mérési metodikákat alkalmaztak (mozgásanalízis, patára szerelt nyomásmérő lemezek), amelyek eredményeként az adatgyűjtés a legobjektívabb módon történhetett a Cortaflex kiegészítés előtt és után.

A tanulmány kiemelkedő eredményeit a szerző, Dr. Hillary Clayton BVMS, PhD, MRCVS a világszerte elismert AAEP konferencián tette közzé, ahol kongresszusi összefoglaló formájában is megjelent.

 

Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Hétfő - Péntek : 9-17 óra

 

Webáruház és

szállítási információk:

+36 30 647 9978

 

Western:
+36 30 612 2414
EA001@cortaflex.hu

 

Speciális esetek, versenyeztetés, további szakágak:

dr. Hevesi Ákos
+36 30 300 4914

 

Rendelésfelvétel, Online elérhetőség:

cortaflex@cortaflex.hu

 

Ügyfélszolgálatunk és Szakági tanácsadóink online folyamatosan elérhetők.

Kosár

A címre kattintva megjelenik a kosár tartalma.

A kosár üres.

0 tétel 0,- Ft

Értékesítő partnereink

Kovács Lovas Szaküzletek

 

 

7400 Kaposvár,            

Guba Sándor u. 40.

+36 30 300 4914

+36 82 410 542 (fax)

cortaflex@cortaflex.hu

© Pannon Lógyógyászati és Rehabilitációs Szolgálat